24 september 2011

Lördagen som var full med äventyr! thihi
Mamma och jag hämtade upp Frida vid 9-tiden och tog rallybilen mot Jönköping och Charlies Häst & Hund. Dom hade ju deras årliga höstrea med upp till 70 % på utvalda produkter! Resan dit gick bra och det var inte alls så svårt att hitta dom vi trodde, fort gick det dessutom. Såhär i efterhand är jag glad att vi åkte på lördagen och inte på fredagen, för det hade varit kaos under fredagen. Fullt med folk och kaos i trafiken, så pass att till och med Polisen hade fått komma dit och korrigera både bilar och gäster- GALET!


Gick runt ett tag och suktade på väldigt många fina saker, men jag hade bestämt sedan innan att det enda jag skulle ha var ett par svarta boots. Så jag kände mig väldigt duktig då jag inte shoppade någonting onödigt! :) Tyvärr fanns inte bootsen i rätt färg eller storlek så Gustav fick istället ett supersnyggt fleecetäcke ifrån Horsewear med Charlies logga på för ynka 299 kr! :) Dessutom fick han av sin andra supersnälla mamma ett 200 g övergångstäcke från Charlies egna kollektion för 399 kr, superbilligt och jättebra passform! Vi tackar mammsen för det. Jag passade även på att köpa nytt torrschampo samt sadeltvål dvs behövliga saker.


Horsewear fleecetäcke med Charlies logga stl 145 cm , 299 kr.


Charlies övergångstäcke 200 g fyllning stl 155 cm , 399 kr.

Har ingen bild på sadeltvålen och torrshampot, men tror det var 149 kr resp. 229 kr.


Träffade även butikschefen, Nettan som verkligen var hur gullig som helst!! Iofs så var all personal jättetrevlig och väldigt hjälpsamma så inte för den delen, men Nettan var verkligen kanongullig! Fick även en liten present som alltså kommer lottas ut i en bloggtävling framöver. Ett supermega fint pris som jag mer än gärna hade tagit själv! :) Håll utkik framöver, bara lite regler som ska fixas innan det lottas ut.



Påvägen hem ifrån Charlies blev det ett stopp på MAX för lite lunch för att sedan stanna till på Sharpman. Fyndade min fina drömullväst ifrån Kingsland för halva priset! :D Superglad blev jag, även om den inte var grå som jag hade önskat. Tyvärr insåg jag när jag kom hem att den var lite förstor, men den får funka! :) Köpte även ett par ridbyxor ifrån Pikeur i softshell material med fodring som jag kan ha i vinter, verkligen ett par ridbyxor jag kan rekomendera! Supersköna, snygga och till väldigt bra pris, du håller dig iallafall varm i vinter vill jag lova. Till slut köpte jag även en softshell jacka från Equiline på impuls som jag idag har ångest över. Vet inte om jag ska behålla den eller inte.. Den är sjukt snygg och helt i min smak egentligen, men jag vet inte riktigt när den ska användas? Så får se om det blir en keeper eller inte!


Pikeur softshell ridbyxor grå med fodring 1800 kr .


Kingsland ullväst till halva priset!! 239 kr .


Equiline softshell jacka 1500 kr - behålla eller inte!?


Passade även på att fråga Sharpman vart mitt bruna Equiline schabrak tagit vägen som jag lämnade in i maj. Men det hade dom inte en aning om, som vanligt. Och de skulle kolla vart det var och ringa idag måndag, vilket de inte har gjort. Så jag antar att dom slarvat bort de och då ska jag fasiken ha ett nytt! Har betalt 800 kr för schabraket och 500 för öronhuvan och nu helt plötsligt finns det inte? Nä, de är för dåligt tycker jag faktiskt. Jag lämnade in det i maj och det är oktober nu, det tar inte 5 månader att skicka det till Equiline och tillbaka till Sharpman..



Hur som, till stallet och fixa allting fort sen avslutades dagen med kräftskiva här hemma med familj och släkt. Hur mysigt som helst! Tur att man är så himla bekväm i sin släkt som vi faktiskt är med varandra :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var inte alltför snabb med att ge sharpman skulden för schabraket. Har nämligen reklamerat ett par equiline ridbyxor som jag aldrig får ett par nya av och det är equalityline som är boven i det dramat, struligare leverantör får man leta länge efter!

2011-09-26 @ 20:18:32
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Behåll jackan! Så fin :) Men så trist med schabraket....

2011-09-27 @ 09:03:16
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Eleonor - Ridlärare & Hästföretagare

Men vad mycket fina fynd!

2011-09-27 @ 09:41:41
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Amanda

Älskar jackan, om du inte behåller den så är den välkommen hem till mig ;)

2012-02-08 @ 22:37:01
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback