26 september 2011

Ledig idag och ändå känns det inte som en ledig dag. Har så himla mycket inplanerat hela dagarna att jag inte ens hunnit tvätta än! Så himla dåligt, så blir att sätta klockan imorgonbitti, för tvätta måste jag verkligen göra.

Var väldigt långsam i stallet idag, var riktigt trött. Men dressyrträning för Marie stod på schemat idag, äntligen. Gustav var en riktig latmask idag, kanske dags för havre snart iallafall? ;D haha hur som helst så kändes det trots det riktigt bra! Han låter mig komma ner i sadeln mycket bättre nu och jag sitter riktigt bra stundvis vilket är otroligt roligt. Vi jobbade mycket med att få loss vänstersidan idag då han gärna låser sig lite och lägger sig lite till höger istället. Men vi fick till det och det kändes bra som sagt! Mycket övergångar idag då det ingår mycket övergångar i dressyrprogramet vi ska rida på tävlingen.

Jobbade även lite öppna, skänkelvikningar och förvänd galopp. Det var verkligen välbehövligt med en träning idag då vi fastnat lite, men idag fick jag verkligen till det som varit svårt så det var skönt. Träning på torsdag igen, dressyrdebuten närmar sig och jag är skitnervös ;D haha



Har spenderat en timme på stan med Marcus idag också, köpte födelsedagspresent till honom så han är nöjd. Jag hittade en klocka som jag vill ha. Funderar om jag ska köpa den imorgon på rasten ;D haha kostade bara 169 kr.. Nu har jag uppdaterat så mycket här på bloggen så nu är jag helt slut! Sängen väntar..

Kommentarer
Postat av: Malin

Kan du inte fota hur Gustav och du bor i stallet? :D

Om du inte har gjort ett sådant inlägg redan, då ber jag om ursäkt, men jag brukar ha koll (;

2011-09-26 @ 23:48:16
URL: http://mightybouncer.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Vilket program ska du rida?

2011-09-27 @ 11:01:18
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback