30 september 2011

Äntligen hemma i min lilla soffa!
Ännu en av mina lediga dagar som gått i ett och jag känt mig allt annat än ledig. Men har några dagar kvar på ledigheten så ska inte klaga.

Sådär lagom bra att jag fått tillbaka min Iphone, är helt beroende av Wordfeud, galet! Det tråkiga är att jag är riktigt ofantligt dålig på det också så alla jag spelar emot vinner överlägset haha hur som, kul är det iallafall och riktigt beroende-framkallande. tessklintestam om någon vill ha en dålig motspelare, jag ställer upp!


I stallet blev det rakning av lilla grå som fär övrigt fick sig en fin snyting av Lissie i samband med insläppet så han skrapade upp ett fult brännsår då han sprang emot väggen.. Inte så snyggt, men som tur är verkar han inte ha ont eller så av det. Han var duktig och raka, precis som alltid! Tyvärr sjunger min maskin på sista versen nu och jag har verkligen inte råd att köpa ny just nu. Någon som vet en billig och bra maskin, helt utan sladd? :)

Efter rakningen blev det en skrittur ut i kvällsmörket tillsammans med Frida och Kasper. Imorgon är det dags för det stora äventyret.. Det går som det går helt enkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback