5 april 2012

Torsdag , min dag i bilder .

Vilken jävla dag, eller rättare sagt, vilka jäkla dagar! Har varit ledig i tre dagar nu och det är knappt att det känns att jag varit ledig, för dagarna har fan gått i ett. Är nog första stunden nu så jag satt mig ner i soffan och bara slappnat av och då är klockan snart tio.. 

Hur som helst så har det varit tre väldigt bra dagar, har ju trots allt hunnit med väldigt mycket. Idag träffade jag Amanda igen och hon var med ut till Gnista och red runt lite på henne. Var flera år sedan Amanda satt i sadeln, men Gnista var snäll och duktig :-) Rikitgt kul att få spendera två dagar tillsammans med Amanda! 



Förberedde lite inför lördagens tävling också. Tvättade och schamponerade Gnistas svans och rumpa som var full av äcklig brunst. haha kommer bli jätteintressant och se hur Gnista och Gustav kommer åka ihop på lördag när hon är dunder brunstig!



När jag kom hem ifrån stallet möttes jag av den största blomman jag sett på köksbordet. Blombud! herregud, en fin liten lapp på blomman med texten "Välkommen till oss på Hööks Hästsport!", men åh man tackar :'D Detta känns så jäävla bra redan!



Vidare för dressyrträning på Ekängen med Gustav för Marie. Gick inte alls bra idag, jag red som en jävla kråka. Tappade humöret och bara kände mig allmänt kass! Överlag är Gustav aldels för rak och han är jävligt stark i sin rakhet. Det gör att när jag försöker böja honom och be honom att ställa sig så drar han in näsan, hänger sig i bettet och blir galet stark. Då blir jag passiv i min ridning.. Vi har helt enkelt lite att jobba på, eller rättare sagt vi har ställningen och böjningen att jobba på ;-) Bryt ihop och kom igen!


Det blev neutroliumsblå förresten..

NU - däcka i soffan framför Revenge innan sängen väntar!

Kommentarer
Postat av: elin

Grattis till jobbet! en fråga bara! =) Får du tävla på gurra i helgen?? kan inte reglerna men fick för mig att det va 3 veckor tävlingsförbud om någon häst haft feber i stallet! du kanske kan reglerna? hur är det?? kraam

2012-04-05 @ 22:34:19
URL: http://elinoshiloh.blogg.se/
Postat av: Alexx

Ni har utvecklats så himla mycket och det är då skoj att se. Man har skitdagar men som sagt bara att bryta ihop och komma igen. Du kommer vinna allt på honom i LB-LA klasser inom ett år! Fortsätt kämpa! Förstår din känsla SingSing var lite lika dan idag och det är så svårt.. (: men det blir bättre och tur det! FINA ni!

2012-04-05 @ 23:50:50
Postat av: Cecilia

Nämen gud va gulligt av Hööks! Vilken trevlig arbetsgivare, där skulle man jobba!

Grattis till jobbet och Lycka till på tävlingen!

2012-04-06 @ 03:35:30
Postat av: Julia

Men vad gulligt med blomman och alla har dåliga dagar! Pepp inför tävlingen!

2012-04-06 @ 10:37:24
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn röda Catagoridbyxor från Emmishopen!

Härliga kollegor du verkar få då!! :D Hatar såna träningar som bara går skit.

2012-04-06 @ 12:58:49
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback