Dissar

Ber om ursäkt redan innan för mitt agg..

..Men faaan va trött jag är på alla dessa jävla internetstjärnor och internetexperter! Blir fan tokig, seriöst! Vissa mår tydligen sjukt bra av att klanka ner på andra. Nä idag dissar jag fan alla jävla "experter" på internet!!


(ber som sagt ursäkt för mitt agg men nån jävla måtta får de fan va!)


Kommentarer
Postat av: Elin

Tror vet sa så till oss när vi hade feber på några hästar förra året! Men om de sagt så då måste man ju lita på dem! :-) lycka till!

2012-04-06 @ 14:38:47
URL: http://elinoshiloh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller me dig, och ja dissar även alla experter och ner klankare utanför internet oxå

2012-04-06 @ 14:53:59
Postat av: jessie

Det finns alltid folk med alldeles för mycke åsikter om allt och alla bara och strunta i dom. tycker du gör ett väldigt bra jobb på båda hästarna och gnista och du verkar klaffa mer och mer ju längre tiden går. Man brukar ju säga att det tar lite drygt 2 år och verkligen rida "in" sig på en häst så går man efter det så är ni ju verkligen på god väg:)

2012-04-06 @ 14:58:15
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: Lina - Vinn röda Catagoridbyxor från Emmishopen!

Håller med! Nu skrev jag inget "undvik elaka kommentarer eller liknande" i senaste inlägget men jag kommer lacka ur om folk inte kan hålla sig ifrån det. fy så tråkigt det är! Folk kan gärna få komma hit och rida min häst själva om de nu är så jävla bra på allt, och dessutom brukar alla som verkligen får se hästen irl bli förvånade och bara "jaha, det är verkligen sant som du säger". VAD FAN SKULLE JAG LJUGA OM ATT HÄSTEN ÄR KONSTIG? Vill man ha en psykopat till häst bara för att? Suck. Förlåt

2012-04-06 @ 15:11:56
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Julia

Det är trist.. Måste bara säga att din häst är riktigt fin i brunt :)

2012-04-06 @ 15:34:44
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Henny - blogg om livet med hästar på nybyggd gård!

Jag håller med dig!! Man blir så himla trött på vissa människor.. Förstår inte hur de orkar lägga ner så mycket tid och energi på att vara elak mot andra folk!! Undra hur dom mår egentligen...

2012-04-06 @ 15:51:53
URL: http://hennyvinlof.blogg.se/
Postat av: matilda

oh herre min gud,.jag håller med! speciellt när folk som man vet vilka dom är (och som rider mindre bra/ tror dom kan allt) kommenterar som "experter"..

2012-04-06 @ 16:01:11
Postat av: erika

Läste precis kommentarerna till filmen på Gnista. Så jävla tråkigt med icke-konstruktiva kommentarer och "du gör fel"-påpekande. Jag förstår inte hur du orkar med alla dessa tråkiga kommentarer Tess. Jag hade slutat blogga för längesen, men du är nog starkare än mig. (Och du får absolut inte sluta blogga ;)



Till er experter vill jag bara säga; Håll käften och rid själv! ;D

2012-04-06 @ 16:54:18
URL: http://www.majimka.blogspot.com
Postat av: Elin

Men varför ens lägga energi på de personerna? Blir de uppmärksammade så fortsätter de bara och med ett sånt här inlägg så gör det att än fler kollar vilka kommentarer du är arg över.

Sen måste jag väl säga att jag inte förstår riktigt det här med att allt fjantiga, gullegull-kommentarerna är så uppskattade, de om några fjäskar ju bara... Och jag ser inte vad som skulle vara så irriterande med de "taskiga kommentarerna" heller. Är er för att de träffar rätt? Annars måste man ju bara kunna strunta i de...



2012-04-06 @ 17:19:29
URL: http://ljungeln.blogg.se/
Postat av: Caroline

Kan inte annat än att hålla med :)

2012-04-06 @ 18:05:12
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

Hej, vill du göra ett bloglovin byte? :D säg till när du följer mig så följer jag dig på engång :D kram

2012-04-06 @ 20:48:39
URL: http://eemma.se
Postat av: Elin

Sv: Okej, på det viset! :) Nej, påhopp skulle inte jag heller acceptera. Men jag skulle nog försöka se det som något jag inte vill slösa min energi på och åtminstone så de inte ser det. Då kokar jag hellre över nån annan stans och håller huvudet högt inför de andra ;) Och fick jag bara möjligheten, så visst! Då åker jag gärna runt och rider fina hästar som jag tycker de borde ridas ;) Hihi!

2012-04-06 @ 23:01:44
URL: http://ljungeln.blogg.se/
Postat av: Monica

Jag tycker inte att de som tyckt till om din träning menar att kritisera dig snarare tvärtom ge dig tips. Alla verkar ju gilla din blogg inklusive mig och det är ju så med hästfolk att det hela tiden tycks väldigt mycket. Förstår att det måste vara jobbigt att utlämna sig så som man gör i en blogg. Men tycker det är dålig

stil att använda svordomar om jag nu också ska tycka något.

2012-04-06 @ 23:11:15
Postat av: Amanda

Bra skrivet Tess ! Men det visste vi ju alla att det är dom där internet/blogg läsare som vet bäst och vet precis hur alla hästar fungerar . ;) nej du får fan inte ta åt dig ett skit du gör ett super bra jobb och rider fantastiskt bra . Hur länge har du liksom ridit gnista. Det där grejar du :) hoppas tävlingen går bra ! Lycka till tjejen :)

2012-04-07 @ 12:05:31
URL: http://Http://amandaaniilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback