Tävling Söderköpings Ryttarsällskap

Lokal hopptävling Söderköpings Ryttarsällskap.

Var i valet och kvalet imorse om jag skulle åka eller inte. Regnet har öst ner i två dagar så kunde gissa mig till att SRS bana var ganska blöt. Feg och kinkig som jag är med underlag så var det en viss tvekan.. Men tog mig i kragen och åkte iallafall och bra var väl det!


100 cm bed A0/A0 Gnista
Fick en ganska lagom framridning på Gnista, hon kändes dock lite lojj och seg men annars fin. Fick verkligen kämpa med benmusklerna runt banan sedan, det kändes att lervällingen till bana sög tag skapligt i benen på hästarna. Passiv ridning från min sida, men ändå en ganska simpel runda. Felfri grundomgång, kom lite i botten på hinder två i omhoppningen och pga underlaget så var det ganska förståligt att det var svårt att hinna upp i ett sånt läge. Så 0+4 fel, men ganska nöjd ändå. Hon måste dock bli lydigare!

Tyvärr råkade jag radera filmen från denna klass, sjukt dumt :-( Så får bara bli en bild!

Gnista var sjuukt snygg i det vinröda Anna Scarpati settet!


100 cm bed A0/A0 Golden Poem
Åh världens bråkigaste Gustav inför denna klass! Värgade samarbete när jag skulle tränsa, "sadeltvångade" som fan när jag skulle hoppa upp och var rädd för precis allting inne på framhoppningen. Var inte framme för skänkeln det minsta och kom i botten på alla hinder på framridningen. Men när han kom ut till tävlingsbanan skärpte han till sig lite iallafall. Felfri grundomgång, hade mer eller mindre samma tempo i omhoppningen och tog bara en kortare sväng för att det kändes bra liksom, så ingen överdriven sattsning som alla andra haha. Superdupermega nöjd, dubbelnolla, dessutom vår första! :-D Dock var han lite bråkig och styrig under ritten så den i sig är jag väl inte helnöjd med. Men 0+0 fel och två utanför placering!




110 cm bed A0/A0 Golden Poem
Mycket bättre inför denna klass! Märkte inte av någon trötthet på Gustav mer än att han var lite mer sparkig till denna klass. Min plan inför denna klass var att sätta nollan i grunden och är han felfri så rider jag inte omhoppningen OM det inte känts som att jag "vill göra om nått". Gjorde han grunden så skulle de få va bra så, med tanke på underlaget. Han var superfin! Ställde upp i flera skitlägen där jag bara satt och dog mer eller mindre. Bästa stjärnan ♥ Blev noll fel på hinder, så jävla gött! haha tittar på mamma och bara "ska jag fortsätta?" hon bara "jaa kör" haha sekunden senare blir jag avbruten för två tidsfel, löjligt. Att man inte ska kunna rida noggrant på lokal nivå i ett sånt underlag utan att få tidsfel? Jag tycker verkligen inte jag red långsamt, så lite irriterat var det. Men så nöjd med min finaste stjärnhäst, som han börjar leverera nu! 2 fel.




110 cm bed A0/A0 Gnista
Surkärring på framridningen haha, hon var trött, märktes tydligt. Styrigare i munnen, studsar och smyger sig nära hindrerna. Så tog bara två språng innan jag gick på banan. Nöjd med rundan, känns bra med henne nu. Ibland blir jag lite irriterad på mig själv då jag får lite höga händer på henne, men annars så känns de ganska enkelt. Tänkte på galoppen och tyckte jag hade ett bra tempo genom hela banan. haha min martingal gick sönder efter hinder två :-( Sjukt störande! Hur som så fick jag inte ordning på styrningen till sista hindret. Planen var att rida innanför allting eftersom ja antog att dom va kinkiga med tiden, men haha lyckades inte svänga så blev utanför vilket också resulterade i två tidsfel.. Så sjuuukt irriterad! Jag tycker inte man ska få tidsfel på lokal nivå, på en sånhär bana sålänge du inte får stopp. Jag tycker att de är sjukt.. Men men, får helt enkelt lära mig galoppera och inte rida så noggrant.. 2 fel.





Bilder kommer så fort jag fått dom ifrån världens bästa Carro som hängt med som hästskötare under hela dagen! Tack fina du, betyder så mycket att ha en så lugn och cool vän med sig! ♥

Kommentarer
Postat av: manda

JAg har ett flertal bilder på dig som jag skickar imorgon tror ja :) det såg jättefint ut tess! stor förebild :)

2012-04-21 @ 23:07:00
URL: http://ryytarduon.blogg.se/
Postat av: Sandra Ramtzén

Stor skillnad på Gustav, han har verkligen blivit kvickare och man ser att det börjar bli lite språng nu :)

2012-04-21 @ 23:20:33
URL: http://sandraramtzen.blogg.se/
Postat av: Carro

Ni var verkligen jättefina! Och återigen tack själv, är bara kul att hänga med - grymma är ni! <3

2012-04-22 @ 06:53:50
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt! Ser ut som att allt slit börjar ge resultat, din tidning är gry

MT mkt bättre! Ibland är det då man presterar som bäst, när man eg inte vill pga väder bara för att man ska inse att man ska fortsätta! Men fan vad sur jag hade varit om jag var du, rida felfritt i 2 110 starter efter varandra o inte få rida om placering! Sjukt snål tid måste det vara!

2012-04-22 @ 11:15:11
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: Anonym

måste ha varit väldigt knappt om tid för jag tycker du rider på i ett bra tempo.. tråkigt :( Men båda hästarna va jätte fina :)

2012-04-22 @ 11:26:57
Postat av: erika

Superhärliga rundor Tess, båda två ser kanonfräscha ut! Jättekul att se. Men fy vad tråkigt att behöva få tidsfel på lokala tävlingar och inte få hoppa omhoppning. Jag hade lackat totalt, haha!

2012-04-22 @ 12:32:00
URL: http://www.majimka.blogspot.com
Postat av: Olivia Govik

Konstigt med tidsfel på de rundorna, du rider ju verkligen inte långsamt! Men superfina rundor, hästarna ser verkligen kanonfina ut :)

2012-04-22 @ 13:07:14
URL: http://oliviagovi.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker det är märkligt nu förtiden med tidsbegränsningarna på lokal nivå! Förr kunde man rida med ett stopp och ändå klara tiden. Fina de är, men riktigt trist underlag.

2012-04-22 @ 13:25:35
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Marie

jag som "hobby dressyr ryttare" bli tok sugen på och hoppa! Synd med tidsfelen och det taskiga underlagen men bra jobbat!!:)

2012-04-22 @ 14:55:57
Postat av: sara

Åh så drygt med tidsfelen, så långsamt red du inte! Och grattis till de fina rundorna, helt sjukt vilket jobb du har gjort med Gustav! :D Ska bli så kula tt följa era framgångar i år!

2012-04-22 @ 15:05:39
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Ida

Ni var grymma! Och ännu en gång, tack för peppen! :D

2012-04-22 @ 20:10:45
URL: http://fjulla.blogg.se/
Postat av: Alexx

Grymt fina rundor ju. Vad ni utvecklas! :)

2012-04-23 @ 21:00:35

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback