18 augusti 2012

Augusti är snart slut, är inte långt kvar innan snön kommer.. eller?

Hur som helst, igår hade jag en riktig pissdag där jag först försov mig och blev sen till stallet. Väl i stallet tappade jag min bilnyckel, var ett helvete att leta rätt på den. Rotade bland fodret, foderhinkar, i boxarna och i ensilaget. Tillslut efter att jag nästan gett upp så hittade jag och Mathilda den i mitten på ensilagebalen - tack gode gud! 

Jobbade sedan fyra timmar, kort men skönt med tanke på att det är min jobbhelg. Tog sedan en powerwalk med Martina på 6 km, tyckte vi jobbade på bra faktiskt! Blev sedan bjuden på middag av min kära familj på Texas Longhorne. Väl hemma efter det fortsatte min skitdag. Tappade mobilhelvetet i vatten!!! Alltså skulle kunna döda mig själv för det faktiskt.. Den är totalt död och jag känner mig helt förvirrad utan den.


Så inatt har jag knappt sovit då jag inte har någon annan väckarklocka än den på mobilen. Varit orolig för att försova mig osv så har vaknat minst en gång varje timme hela natten, inte optimalt. Har jobbat mellan 9.30-16-15 och det var sjukt bra idag! Riktigt bra kunder och härlig försäljning, kul! :) Kände dock inte för att rida någon av hästarna efteråt då mitt humör var riktigt dåligt (allt pga den där jävla mobilen!) så blev vila idag för tottosarna.

Nu ikväll har jag blivit bjuden på bio av min fina vän Frida. Vi såg, kanske en av dom bästa filmerna på länge, Magic Mike. Gillar man killar med förbjudet snygga kroppar -  ja då är denna film klockren. Dog lite ett tag faktiskt..


Nu ska jag tjura vidare och hoppas på att jag vaknar i rätt tid imorgon. Ska kanske köpa mig en väckarklocka?
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Hoppas du får igång mobilen!:)

Svar: De fick jag inte =( väntar på en ny..
tessklintestam

2012-08-19 @ 13:44:54
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan
Vet du om man får tävla hoppning med alla era skydd för avd B hästar?

Svar: Hej. Nej, alla våra skydd (om du menar alla på Hööks) är inte godkända. Men om du kommer in till butiken kan jag visa vilka som är de :)
tessklintestam

2012-08-19 @ 20:18:25

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback