Filmer

Gnista
 
 
Gustav

Kommentarer
Postat av: Sofia Spelkvist

Gnista ser otroligt fin ut måste jag säga, syns att ni ridit ihop er mer och det kommer bli bättre och bättre. Dock måste du vinkla om dina händer, blir lite cykelstyre.

Gustav ser riktigt trälig ut när han gör som han gör men jag tror att du ska ignorera det och bara rida på, precis som du gör i andra klassen, ser ut som han är lite störd av bettet och koncentrationen blir mer på det än hindrena.

Tycker du gör ett jätte jobb med båda och Gustav och du ser riktigt jäkla proffsiga ut när ni kommer in på banan :)

2012-08-26 @ 22:26:20
URL: http://sofiaiaa.blogg.se
Postat av: Ida

Tycker att du gör ett toppenjobb med Gurra!

2012-08-26 @ 22:26:51
URL: http://ohyees.blogg.se
Postat av: Jässica

Vad han låter i halsen när han stressar upp sig på banan, är du inte rädd att han kväver sig? Våra travhästar som låter och är sådana där har vi tungband på i lopp/jobb på banan just för vi är livrädd att de kväver sig.

2012-08-27 @ 08:19:54
Postat av: Malin

Ser ut som du får fightas med dem hela tiden, varför tränar du inte för någon erfaren hopptränare kontinuerligt?

2012-08-27 @ 13:13:45
Postat av: Linda

Jag förstår inte varför alla lovordar dig. Har följt dig länge och tycker inte att dina hästar har blivit bättre. Det syns så tydligt att de inte trivs me din ridning. Håller med föregående talare, rida för en erfaren tränare (i BÅDE hoppning och dressyr) vore kanske nåt för dig??

Skulle inte lämna min häst till dig. Inte ens om jag skulle få betalt för det!

2012-08-27 @ 14:24:32
Postat av: Tina

Jag tycker inte alls att ni har ridit ihop er, snarare tvärt om. Det ser ut som en ständig kamp mellan både dig och Gustav och dig och Gnista.

Gnista tycker jag dessutom hoppade sämre nu mot vad hon gjordei de tidigare filmerna du har på henne, stessat, flackt och med dålig taxering.

Två olika hästar har helt plötsligt blivit väldigt lika, det kanske är någonting du som ryttare ska fundera över.

Jag tror du skulle tjäna på att rida med hästarna istället för emot dem, eller som ovanstående nämner. Ta hjälp av en duktig hopptränare.

Lycka till i framtiden

2012-08-27 @ 14:28:08
Postat av: melinda-Gnistas ägare!

förstår inte hur du orkar blogga tess! vissa är ju riktigt jävla elaka och spar inte precis in på de dumma komentarerna..

2012-08-27 @ 16:57:28
Postat av: L

Håller med alla ovanstående tyvärr så rider du emot hästarna, dom är precis likadana nu i ridning o går emot din hand hela tiden. Hon ser hemsk ut när du rider na, lägg mer tid på dressyren oh hoppa endast med hjälp av en bra tränare! Man är inte elak för man säger vad man tycker av allt man ser, för såhär ser det ju ut hela tiden. Man kan inte tro att alla ska skriva positiva saker jämt o smöra konstant!

2012-08-27 @ 17:07:47
Postat av: Marie Klintestam

Nu är jag så trött på denna svenska avundsjuka och känner att jag måste skriva något. Jag är absolut för konstruktiv kritik - alltså tips på förbättringar ( om man är bättre själv) men att ösa skit som en del gör i den här bloggen är inte ok! Om var och en tar tag i sitt eget liv och sina egen bekymmer istället för att bry sig om saker man inte kan påverka, tror jag alla skulle må bättre. Tess är inte felfri - tror jag aldrig hon har påstått - men hon gör så gott hon kan och tar hjälp av dem hon anser vara kunnigare - låt henne sköta sitt liv och sina hästar som hon vill! Som sagt, svenska avundsjukan, en livsfarlig sjukdom som man turligt nog kan bota!! Om den den som har sjukdomen vill bli av med den såklart - precis som med vilken förkylning som helst - vill man ha den kvar är det lätt fixat - vill man bli av med den går det oxå ganska lätt. Jag tar inte parti men är otroligt trött på dessa kränkningar - det är INTE ok! Sluta läs bloggen, följ inte Tess om du inte tycker att den ger dig något - finns säkert annat spännande att läsa istället! Tack för ordet / en stolt mamma ;)

2012-08-27 @ 17:36:09
Postat av: emilie persson

Alltså ja tycker de är helt vrickat att en människa, eller flera i detta fall, kan sitta och säga att hästarna INTE har utvecklats! VA?! Har ni inte sett filmen från senaste hoppträningen på gustav tex? Jämnför man den med hans 110 ritt här så kan man dock inte tro det är samma häst.. Att rida en häst som är så svår smo Gustav är måste ändå vara en kamp i sig, att hela tiden behöva parera upp och känna av dagsformen. Han verkar inte "jämn" i temperamentet för 5 öre.. Jag ser i vilket fall enorm skillnad på hur han tar sig an ett hinder, och hur tess rider an ett hinder.. NÄ fy fan för alla "bra vetare" som vet hur en specifik häst ska rida..

Ibland har man lust att slänga upp dom allihopa bara för att visa att de inte är så jävla lätt!!

Du är duktig tess - och ända sättet att någonsin bli bättre är att träna - och man tränar på det man är dålig på tillsammans med dom man tycker tar fram det bästa!


KÖR HÅRT!!! :D

2012-08-27 @ 18:21:52
URL: http://www.misspersson.se
Postat av: Emma

Får så jävla ont i hjärtat av att läsa alla elaka kommentarer. :( Tess gör sitt bästa, vad mer kan hon göra? Förstår inte hur man medvetet kan trycka ner och såra någon så hårt.

Jag hejjar på dig Tess! Du är duktig och envis, så visa dom jävlarna hur fel dom har. Förut kunde ju gurra

2012-08-27 @ 19:13:46
Postat av: Emma

...riva varje hinder men nu hoppar han ju som bara den! Tänk på utvecklingen ni gjort hittills för att påminna dig själv om hur bra du är! :) *

2012-08-27 @ 19:15:27

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback