12 Februari 2012


Fick sov morgon imorse! Vet inte när det hände senast, så skönt! Vaknade dock av att jag hade väldigt ont i magen. Bet ihop och åkte vid kvart i 10 till Millenium stallet för att hoppa Spency för första gången efter vilan. Hon har inte varit igång så jätte länge så hoppade väldigt simpelt. Ett räcke snett igenom och en linje med räcke fyra galopp språng oxer ett galopp språng räcke. Ryttare och ägare nöjda.

När vi var klara åkte jag hem och la mig på soffan i hopp om att må lite bättre. Försökte även äta lite frukost/lunch. Hade bestämt date med Annsofie i stallet kl.4 så åkte till stallet tills dess.
Vi hade ju planerat att hpååa lite stuts och volt med hästarna. Jag försökte rida lite i början och även hoppa några gånger med gjorde så himla ont i magen så fick hoppa av och longera Itop istället. Tråkigt. Hade varit bra att köra lite till men så kan det vara ibland. Har halv ont i magen när jag går omkring men det funkar liksom men till häst gjorde det verkligen jätte ont.. Hoppas det är bättre imorgon så jag kan rida då annars får jag boka Micke på Itop för hon behöver gå..
Caroline hade jag ju med tänkt skutta lite med men fick bli tömkörning istället och Moccasin fick vila!
Det lilla jag kunde göra med Itop är jag iaf nöjd med hon kändes lugn och tillfreds! Caroline var lite pigg och springig till en början men jobbade på väldigt bra efter en stund.

Kvällen tänkte jag spendera i min soffa/säng och bli "frisk". I veckan väntar massor med jobb och massor med häst timmar. Har inte tid att må dåligt.
Kontoret är ju på tv nuikväll vid kl.8 känns ju som ett måste!

Det som var standard planen idag...

Caroline..

Coolingar..

Kommentarer
Postat av: Annso

Åhhh vad roligt att du äntligen börjat blogga igen...

2012-02-12 @ 20:41:04
Postat av: Sophia

Kul att du bloggar :) Klart du ska ha en egen blogg igen!

2012-02-13 @ 15:20:13
URL: http://sophiakarlsson.blogg.se/
Postat av: Val

Hej, Var lite nyfiken vilken sorts hjâlptygel du anvânder vid longering?

2012-02-13 @ 19:37:35

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback