17 Februari 2012


Hej på er! Ledsen för dålig update men har varit så mycket att göra sista dagarna så har inte funnits någon tid över...

Vad har jag gjort då.. Jo för att dra allt lite snabbt så har jag jobbat och hästarna har fått hoppa lite. Jag är kär i Moccasin..
I onsdags hoppade vi en linje räcke oxer med 4 galoppsprång mellan och sedan hade vi galoppbom innan och efter räcket och oxern. Både Moccasin och Itop var duktiga. Itop lite spänd som vanligt till en början men nyttigt för henne. Caroline fick vara med på hoppträningen på kvällen. Lite volt, solfjäder, kombination och räcke med galoppbommar innan typ.
På torsdagen började jag obba halv 7 eftersom vi skulle löshoppa unghästarna. kl.7 hade jag första hästen i ridhuset.. haha. I allafall tycker jag alla skötte sig bra och hoppade fint. Itop och Moccasin gå den banan som Caroline hade hoppat då dagen innan. Micke red Itop. Nyttigt att se sin häst från marken (tycker jag) plus att det blir lättare för Micke att hjälpa mig vidare nör han får känna lite vad jag känner..
Caroline vilade.
Idag har jag jobbat på förmiddagen, Moccasin har fått vila, Caroline skrittade ut och Itop reds av Carro. Lite nytt att jobba med och försöka få till.. En del bra tips. Ska bara ske i praktiken också.. Men ska jobba på.

Nu sitter jag på mitt ordinarie jobb, har natt helg denna helg vilket innebär natt fre-sö.
Man vet ju vad man gör..


Kommentarer
Postat av: Malin

Kan du inte försöka få någon att fota/filma dig och hästarna någon dag :)???

2012-02-18 @ 21:38:40
URL: http://malvaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback