3 februari 2012

Fredag .

Var i stallet 07.30 imorse, försöker vänja min lilla kropp vid att gå upp tidigt nu.. Skrittade ut en sväng på en mycket bråkig och fjompig Gustav *suck*. Jag hade tänkt en skön skrittur på långa tyglar och lite morgonmys medans solen steg sakta upp på himlen, men inten Gustav. Han flög i luften för minsta lilla idag, superspänd gick och blåste upp sig helt i onödan haha. Jäkla ponnyhäst, förstår inte att kylan kan påverka honom såhär mycket.! Så fort det är mer än -10 blir han skogstokig! Hur som, vi tog oss egenom en 30 minuters skrittpromenad, svinkallt om kinderna vill jag lova!

Fixade allt i stallet och var hemma 9.50 och unnade mig en god frukost med en kopp varm oboy med vispad grädde och LCHF mackor och ägg, muuums! Dock ska jag börja äta kolhydrater denna vecka, då jag inte vill få en magchock i Thailand hehe, bättre att förbereda kroppen på nudlar och ris redan nu ;) herregud, det är 8 dagar kvar innan vi åker, ÅTTA DAGAR!! Jag har resfeber och har idag åkt på världens dunderförkyldning också, tack för den! Tänkte åka ner till stan någon timme innan jobbet idag och försökte handla på mig allt som behövs inför resan då nästa vecka kommer bli galen som den är. Måste hitta en bikini samt köpa lite sololjor mm. Åtta dagar... iiih!!


Thailand 2010..

Kommentarer
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

Märker du någon skillnad på kroppen nu när du inte har ätit kolhydrater på så länge? Eller varför valde du att äta enligt LCHF? Du kanske har skrivit om det men jag har missat det isåfall :)

2012-02-03 @ 14:30:55
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback