Gästbloggning

Jag har funderat lite på hur jag ska kunna hålla bloggen "levande" under de två veckor jag är i Thailand. Kommer knappast kunna uppdatera er något speciellt därifrån och att sitta och göra 100 olika tidsinställda inlägg orkar jag inte, för jag har noll fantasi haha



Men kom då på att om det finns någon som vill gästblogga här så skulle ju de kunna funka?
Tänkte då såhär va.. Ni som vill gästblogga här skickar iväg ett mail till mig, med erat inlägg. Helt enkelt, de ni skulle skriva om ni gästbloggade här, samt någon bild eller så. Så fixar jag upp det som tidsinställda inlägg innan jag åker och så blir det liksom en liten överraskning vilka som blir gästbloggare. Vad tror ni om det?

Jag tänkte att jag väljer ut fyra eller sex stycken, om de nu är så många som skulle vilja haha. Så vill du gästblogga på tesskliintestam.blogg.se? Skicka då ett mail med ditt inlägg samt bild/-er till [email protected] senast torsdag kväll kl 22.00! :) Har mellan 600-800 läsare här omdagen (VILKA ÄR NI!? Gosh blev bra chockad när jag såg statistiken), så här har ni chans att synas nu om ni skulle vilja de! hihi



Sen kommer ju Gustav att flytta hemifrån under dessa två veckor och honom kommer ni att kunna följa hos en annan tjej, på en annan blogg. Vem eller vilken avslöjar jag på fredag! hihi bara för att jag är dryg och inte vill skriva de nu ;) busiga jag!


Hoppas på att någon nappar, annars får jag tvinga Frida att skriva något här någondag hihi, hon som inte redan ska göra så mycket åt mig menar jag..

Kommentarer
Postat av: erika

men åh vad kul! Men jag vågar inte, haha!

2012-02-07 @ 21:43:50
URL: http://majimka.blogspot.com
Postat av: Frida

haha jag vill helst inte ha 600 läsares ögon på mig, skulle nog få lite smått ångest/panik. Så jag hoppas verkligen du får napp!! :)

2012-02-07 @ 22:02:24
URL: http://friduusss.wordpress.com
Postat av: Amanda

Blogg om livet runt hästarna i Tyskland!

www.lifeofshowjumping.com

2012-02-08 @ 10:23:43
URL: http://lifeofshowjumping.com
Postat av: My

Gick inte o kommentera inlägget över...

Precis hittat hit och gillar din blogg, super trevlig!

Är gärna med och gästbloggar om det inte är "stängd" nu



=) /M

2012-02-10 @ 19:23:04
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback