Sjuk, igen!

Hinner vara hemma i en dag, sedan blir jag sjuk..

Eller egentligen så blev jag sjuk sista dagen i Thailand när jag brände min underläpp i solen (fråga mig inte hur det gick till, för jag har inte en aning!). Men underläppen blev iallafall brännskadad med stora blåsor och sår som sprack under på bussturen påväg till flygplatsen. Detta resulterade i att jag varken kunde dricka eller äta under flygresan som i sin tur resulterade i att jag låg och spydde på flygplanet de sista timmarna, nice.. Kan varit den vidrigaste flygresa jag någonsin varit med om!

Hur som helst så åkte jag på en rejäl förkyldning nästan direkt när vi klev av planet, då var jag skapligt sliten vill jag lova -det tar på krafterna att spy haha! I måndags kändes det dock helt okej i kroppen förutom att min underläpp var dubbelt så stor som innan samt att timmarna var lite omvandlade så att säga. 

Igår dock kändes det som att någon hoppat på mig hundra gånger och sedan slängt mig framför ett tåg. Trots det fixade jag hästarna på morgonen och hade ett skapligt bra tempo och var klar redan 9.30 och kunde då ladda om för min första jobbdag. Började klockan 12 och den första timmen gick helt okej. Kändes mig som ett monster med superstor läpp som såg vidrig ut med såren osv. Men jag kämpade mig egenom jobbdagen fram tills 20.00, de sista tre timmarna trodde jag att jag skulle dö! De gör så ont att bara prata och tänk er då 8 timmar i kassan på ICA!! Hann bara komma hem så hamnade jag framför toalettstolen igen.. Gick och la mig illamående, med feber och en supertäppt näsa. Välkommen hem till Sverige Tessan!

Imorse vaknade jag med ännu större läpp och jag kan varken äta eller dricka om jag inte har sugrör. Så blev att ringa läkaren direkt efter att jag varit på Örminge och morgonfodrat. Fick sjukanmäla mig idag vilket gör mig svinarg. Har varit ledig i två veckor och har absolut inte råd att ligga hemma sjuk! Hur som, har fått en salva nu samt ett sköljmedel som jag ska underhålla läpp och mun med 5gånger om dagen samt dricka mycket vatten. Ena såret på läppen har blivit infekterad och det är troligtvis därför jag fått feber och blivit förkyld.. Det kan ta ett bra tag innan läppen är helt läkt pga infektionen men det kommer bli bra och imorgon kan jag gå till jobbet igen sålänge febern är borta.

Som sagt, kul att komma hem?!


Vill tillbaka till Thailand och mina favoritkillar, Marcus & Olle!!  ♥



Det "possitiva" med att vara sjuk är att ja antagligen hinner bjuda på lite Thailands bilder osv.. Hade ärligt talat hellre jobbat och fått en skaplig lön, men men!

Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ridhjälm eller grimma+grimskaft från Smeagårdens Hästshop!

Nej så tråkigt!!! KRYA

2012-02-29 @ 11:17:41
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Carro

Men usch, krya på dig vännen!

2012-02-29 @ 11:38:21
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Krya! Blev också sjuk när jag kom hem ifrån Thailand..

2012-02-29 @ 13:26:00
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback