15 januari 2012

Söndag .

Började min söndag med en fantastisk god frukost medans solen tittade in genom fönstret, mys. Dock känns det just nu som att jag inte kommer klara LCHF dieten speciellt länge till, jag är trött på keso, ägg osv.. Får se hur länge jag pallar, men just nu är jag extremt sugen på tex färsk pasta!


Turkisk yohgurt med en klick honung, några hallon och kiwibitar samt musli iform av russin, solroskärnor, boveteflingor, pumpakärnor, rostade hasselnötter och aprikoser. Ett kokt ägg till de samt en kopp citronte. 


Tog stallet tillsammans med mamma efter frukosten, blev perfekt då jag träffade in precis när Issa och Malin skulle skritta ut med deras hästar, så jag och Gustav hakade på. Gustav skötte sig exemplariskt idag måste jag säga, han blir allt tryggare att skritta ut på nu. Något litet bocksprång bara annars superlugnt, himla skönt! Medans jag red ut var mamma världens gulligaste och fixade stallsysslorna ♥


Har precis kommit hem, värmt mig med en kopp kaffe. Ska snart hoppa in i duschen och få i mig lite lunch för att sedan åka och jobba 16.00 - 20.15. Stänger idag och har en känsla av att de kommer vara väldigt lugnt i butiken ikväll! När jag slutat tänkte jag tillbringa lite tid med Marcus framför TVn och handboll :) Hörs imorgon helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Alida

Du har väll inte missat?

http://www.lchfrecept.com/

2012-01-15 @ 20:58:28
Postat av: Anonym

Hej Tess! Jag har just blivit medryttare på en häst men han skulle behöva bygga upp mera muskler på bakdelen och ryggen har du några tips på hur jag kan göra detta? tacksam för all hjälp jag kan få då jag inte kan så mycket..

2012-01-16 @ 09:02:05
Postat av: Emelie

Fin häst du har! :)

2012-01-16 @ 13:27:23
URL: http://jedressage.blogg.se/
Postat av: Sandra - häst och vardag

Hur länge har du hållt dig till den dieten? :) funkar den bra än så länge?

2012-01-16 @ 17:17:41
URL: http://sandraidahelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback