2 januari 2012

Tjugohundratolv .

Årets första inlägg, tjoho! Jag hade en helt fantastisk nyår med vänner och pojkvän, vi avslutade vårat nyårsfirande klockan 06.30, då var det dags att gå hem. Sov bort mer eller mindre hela nyårsdagen och åt pizza, det var min nyårsdag det! Hade ni en bra nyårsafton? Några nyårslöften? :)


Idag däremot var jag i stallet på förmiddagen och pussade på min otåliga grållegrå. Red honom i ridhuset där fokusen idag låg på skritten. Han känns inte superfräsh just nu tyvärr, därför koncentrerar jag mig ordentligt på skritten och skrittarbetet. Antingen så är han stel sedan omkullridningen i november eller så har han sträckt sig i hagen, jag känner iallafall att något inte stämmer.. Har kontaktat min equiterapuet som jag hoppas har en tid för oss snarast möjligt! :) Tills dess blir det lätt mjukgörande i skritt, lite jogg om han känns bra samt skogsrundor. Min finaste Groda ♥


Jobbade sedan mellan 16.00 - 19.00, helt ovärt att jobba tre timmar, men fördelen är att det går fort och jag tjänar trots allt pengar. Denna vecka jobbar jag varje dag, var fasiken länge sedan de hände! Hur som, åkte sedan för att kvällsfodra ett par hungriga hästar. Nu är min dag slut och likaså jag! Har ni några önskemål om bloggen såhär nu i början av 2012, eller är de bara att köra på som vanligt?! :)


Vad jag tycker om dig! ♥


Kommentarer
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Haha jesus, mina hästar behöver mat alla mornar, så går inte festa all night long här inte! :P Gillar bloggen som den är! Hoppas det inte är något med din fina, aldrig kul när de inte känns fräscha. Har du fast jobb eller hur jobbar du?

2012-01-02 @ 22:47:53
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: jossan

kan inte du lägga upp bilder på dina favorit plagg (utanför stallet) o favvisar i garderoben?

gillar din blogg starkt!

kram

2012-01-03 @ 00:50:35
Postat av: Rebecka

Keep oin going :)

Tycker det är trevligt o varierat.



Kan inte du ge mig Åsas galoppprogram? Jag vet att du skrivit det i din blogg innan, men jag hittar inte :(

2012-01-03 @ 15:29:37
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback