29 januari 2012

Söndag .

Bara lite sliten och bakis vaknade jag upp hemma hos Marcus imorse. Men fanns inget tid för att slappa och lata sig, blev hämtad av mamma 11.30 och åkte direkt till stallet. Mamma, min fina underbara och mest fantastiska mamma hade redan fixat stallsysslorna tidigare på morgonen, snacka om att hon är en ängel ♥

Det betydde att jag bara behövde rida Gustav idag, skönt. Gick ner i ridhuset och jobbade på lite samma saker som vi gjorde på senaste träningen. Se till att han inte skulle vara för böjd, ha ett bra stöd på yttertygeln och få honom att tänka framåt med ett stöd, kändes riktigt bra! Emellanåt kändes det galet bra till och med, bara jobba senhårt med detta nu så ska vi nog ta oss framåt i dressyren :)

I galopparbetet jobbade jag med lösgjordheten och avslappningen framför allt, sedan även förvänd galopp. Red förvänd både längs långsidorna, på diagonalerna och sedan som avslutning provade jag på serptentinbågarna igen. Jag älskar min dressyrkille! ♥ Jag vet att det är enormt mycket jobb kvar och det är allt annat än perfekt, men åh vad han har utvecklats!! Det är verkligen en helt annan häst än för ett år sedan och de glädjer mig så enormt. Vill bara ut och tävla nu!

En liten kortfilm från dagens galoppjobb samt avslutning på Gustav. Finaste killen!



Åkte sedan vidare till Gnista, fina flickan var på puss och myshumör idag! Jobbade henne i ridhuset, mestadels skrittarbete idag. Arbetade henne säkert i 35 minuter i bara skritt med att få henne lösgjord, tillfreds och med ett framåt tänk och hon var SÅ FIN! Tuggade på bettet, sökte sig nedåt och kändes verkligen tillfreds idag, så himla roligt :) Joggade henne med samma tänk som i skrittarbetet ca 10 minuter, sedan fick det räcka. 

Kände att jag ville rida ett possitivt pass idag och avsluta med en skön känsla, både för henne och mig så det fick helt enkelt räcka. Vill att hon ska vara såhär varje dag! I mars ska vi dressyrträna för första gången :)


Världens snyggaste Groda!


Väl hemma var vi strax efter kl 16, sedan dess har jag däckat i soffan. Skulle ha bakat, tvättat och fixat men idag unnar jag mig en eftermiddag och kväll i soffan - de är jag värd! Imorgon är jag ledig, var superlänge sedan jag var ledig en måndag så gissa om jag ska njuta!?

Kommentarer
Postat av: Frida

vad duktiga ni är! :D

2012-01-29 @ 21:56:46
URL: http://friduusss.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback