Gnista film

Här är filmen från gårdagens dressyrtrim på fältet.
Som ni ser är hon ju fortfarande svag, blir trött och går därför emot handen litegrann. Även vänstergaloppen som är vår absolut svagaste punk. Har försökt med det mesta, men att vänta ut henne och lirka lite samt tänka lite öppna har hittils funkat allra bäst för att få henne att slappna av lite. 

Är fortfarande massor kvar som jag vill jobba vidare med, men jag tycker ändå det har hänt massor! Eller?! Jag behöver inte alls ha lika mycket i handen längre, utan kan lätta och hon ligger kvar. Fina Gnista ♥
 
Det kanske inte är perfekt, men fan vad jag tycker om henne och jag känner utvecklingen åtminstone! :)
 
 
LÅÅÅÅÅÅNG FILM! haha de gick inte att klippa den som ja ville..

Kommentarer
Postat av: Malin

Ser ut som du är på rätt väg med henne, bra jobbat. Men ett litet tips korta tyglarna så kommer det bli lättare :)

Svar: Tack! Ja, de ska jag göra till nästa gång :D
tessklintestam

2012-07-21 @ 10:59:41
URL: http://mea84.blogg.s
Postat av: Elin

Jag skulle vilja se traven i lättridning för att bjuda upp ryggenoch en stadig yttertygel i galoppen för att rama in och se hur hon går då :) (Hann inte kolla på exakt hela, så kanske missade.) Annars ser det mycket mer harmoniskt ut nu! :)

Svar: Enda sättet att få henne att slappna av i galoppen är att rida på detta sätt, annars ställer hon sig :) Hon blir lätt hängande i handen under lättridning tyvärr, men vi jobbar mycket med de!
tessklintestam

2012-07-21 @ 17:20:01
URL: http://ljungeln.blogg.se
Postat av: Marie

Har själv också ett sto som jag måste rida med något längre tyglar både för att hon ska få plats och bli mer avslappnad! Så just nu är fokus på rund och låg form och stärka henne! Det är bara och kämpa på! ;)

Svar: Precis lite så är det med Gnista. Hon blir liksom sur och tvär om jag kortar upp och pressar henne och jag vill hålla mig vän med henne lite till innan ja pressar :)
tessklintestam

2012-07-22 @ 13:49:55
Postat av: Olivia Govik

Tycker det ser trevligt ut! När jag ser bilder på henne får jag känslan av att hon är väldigt stel, men filmen motbevisade det lite tycker jag, mjuk och fin :)

Svar: Ja, så var hon ju innan. Är lite så ibland fortfarande, lite stel och rak liksom. Men nu börjar de faktiskt hända saker :D tack!
tessklintestam

2012-07-22 @ 13:59:34
URL: http://oliviagovik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback