9 juni 2012

Insåg för några minuter sedan att jag blev riktigt bloggsugen!

Dock försvann det suget lika fort som jag loggade in och öppnade upp skapa inlägg rutan.. Why?! Jag har ioförsig varit riktigt bloggsugen i flera dagar nu men varken hittat ork eller ord att skriva ner. Känns som att jag har absolut noll saker att skriva om, även fast jag vet att det finns massor att skriva! Konstig tjej den där Therese..


Hm.. Jo, men jag kan ju berätta att jag har varit på IKEA nu tre dagar irad. Shoppat mer eller mindre allting till lägenheten, känns så jävla gött och ha det klart! Dock är mitt konto inte lika lyckligt, men det var väl lön snart va? Naevars jag överlever, änsålänge bort jag ju faktiskt hemma :) Men så fort jag flyttat och fått upp allting i lägenheten så lovar jag att fota och visa allting, men fram tills dess så får ni vara lite nyfikna! 

image description
Såhär ser lägenheten ut idag.. Den kommer inte se ut så om 3 veckor!! :)


Hästarna går bra, speciellt Gnista som går som en riktigt klocka just nu! ♥ Gustav ska få sina tänder kollade nu i veckan, känns som det är dags. Han sköter sig och jobbar riktigt jäkla bra på hackamooret! Så kul just nu, mina fina älskade hästar. Tävling snart också, håller på att längta ihjäl mig, känns som att det var evigheter sen!!


Nä, nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Blir lite lördagsmys med mamma ♥ Pepsi, morötter, gurka och dip!! Myspys på högsta nivå :) Vi hörs kanske någonannan dag, kanske..

Kommentarer
Postat av: emilie persson

förstår att du tröttnat lite på bloggningen - ta semester du o koncentrera dig på allt runtomkring och uppdatera med de du vill/kan och orkar :D

2012-06-10 @ 14:57:46
URL: http://www.misspersson.se
Postat av: Hillevi :)

SV: haha, naej egentligen inte ;) men mest är det väl tänkt för de mindre, och typ skötare/faddrar :) Kanske vore en idé att jag kommer ut till Fursta nån dag i sommar för både rid- och andra bilder? :) Om du vill alltså! Kanske Frida vill vara med också i så fall? :)

2012-06-12 @ 11:30:11
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/
Postat av: Lina Jonsson

Jätte fin blogg !! :D

2012-06-12 @ 21:09:59
URL: http://ryttareochhast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback