19 mars 2012

Min gamla ponny har varit ute och sprungit idag .

Ja, eller alltså det har ju verkligen varit Orkan ute idag och det första jag tänkte när jag klev utanför dörren i förmiddags var just "haha har Billy varit ute på äventyr idag". Jag vet, jag har världens sämsta humor men med tanke på hans vackra namn Schekenhof´s Orkan så tänkte jag direkt på dagens väder. Min fina lilla ponny, saknar honom. Måste ringa Amanda någon dag och kolla hur dom har det!

Hur som helst så började dagen hos Gustav, försökte lunchfodra men det gick åt skogen. Ensilaget flög omkring på hela gården och alla hästar hade rodeo-race i hagarna, suck. Tog in min lilla grå, hade bestämt mig för att rida trots busvädret. Provade Marias sadel idag eftersom min dressyrsadeln inte känns bra just nu. Red lite lätt i paddocken och det kändes faktiskt riktigt bra! Sadeln låg helt stilla och Gustav kändes otroligt fräsh. Ska ringa Sharpman imorgon fm och kolla om dom har en akuttid till oss innan helgen annars är Maria supersnäll och lånar ut sin sadel så jag kan tävla i helgen. Red väldigt lätt och enkelt på Gustav idag, mest för att känna på honom & sadeln.


Biffen i somras.

Åkte vidare till Gnista där jag släpade in de tre små busfröna ifrån hagen samt jagade både vattentunnor och fodertunnor över hela gården haha, skrattade ganska gott åt mig själv faktiskt. Gjorde iordning ponnyhästen för ett pass på ridbanan, dock så blev det ett kort pass då mamma var tvungen att ha bilen. Men, för att återgå till passet så var Gnista helt jävla underbar att rida idag ♥ (var det de nya stövlarna kanske?) Supermjuk och väldigt medgörlig, lite seg men vi hade ju trots allt motvind hela ridpasset haha. Finast Gnista, blev riktigt sugen på dressyrtävling idag ;-) Hur som så jobbade jag med övergångar samt serpentinbågar, läxan vi fick av Marie.


haha alltså hon är såå söt! "snälla ta in mig från denna jävla vind nu.." haha ♥


En liten stund av eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Marcus innan jag körde hem honom. Sedan har jag mest haft en lugn och skön tid i soffan tillsammans med Ponnyakuten och lite bloggläsning. 
Har tidsinställt lite inlägg till veckan, bland annat en outfit, veckoplanering, tips samt "vilka bloggar läser jag", bra va!?


Kommentarer
Postat av: FRIDA ELMLUND

Fy vad jag är avundsjuk på den där maffiga nacken!

2012-03-23 @ 12:01:34
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback