20 mars 2012

Sliten men otroligt lycklig.

Idag känner jag mig lite sliten faktiskt. Hade jättesvårt att sova inatt pga gårdagens allergichock som inte riktigt gav med sig. Måste ringa vårdcentralen imorgon och se om jag kan få komma dit och kanske få starare medicin..

Hur som helst så började jag dagen hos Gustav, red ett pass i ridhuset där vi trimmade lite på LB och LA programet. Han var galet pigg och taggad idag, såg spöken överallt och då blir han ju lite bokom hand osv, svårriden. Men vi kämpade på och efter lite galopparbete kändes det riktigt bra! Har bestämt mig för att ändra klasser på nästa dressyrtävling, men vilka klasser väntar jag med att säga ;) haha vi kommer skämma ut oss totalt, men vi ser ju dressyrtävlingarna som träning så va fasiken liksom. Finaste Gustav, hoppas verkligen jag får ledigt i helgen så tävlingen blir av!

Dagens söta och uttråkade Gustav hihi gulle


Åkte vidare till Gnista och trimmade henne på banan. Lade ut på bommar med 17m emellan där vi jobbade lite med galoppen, att variera sprången. Dock var hon så stark, pigg och stel i galoppen så gjorde bara övningen två gånger i varje varv och så jobbade vi med traven istället. Red lite skänkelvikningar, öppna, serpentinbågar och övergångar. Red även lite ur LC och LB programen och traven känns riktigt bra just nu! Längtar till nästa träning :) Imorgon kommer världens bästa Linda och masserar Gnista så det blir en automatisk vila imorgon alltså.


Dagens bruna Gnista ;)



Ska snart bege mig till jobbet.. 16-20.00 är det som gäller idag, även fast jag är sliten idag så är jag så otroligt lycklig så jag nästan spricker! Varför? Det tar vi nog imorgon tror jag ;) Jag säger bara, snälllaaaa håll tummarna för mig!

Kommentarer
Postat av: sara

Håller tummarna för vad det nu kan vara! :D

2012-03-20 @ 16:35:20
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller tummarna om du lovar att säga vad det är nyfiken ;D

2012-03-20 @ 17:15:31
Postat av: Natalie

hihii linda kommer till mig också imorgon :D

2012-03-20 @ 21:56:06
URL: http://herrhestojag.blogg.se/
Postat av: Malin

haha du har snöat in dig totalt på brun ju :D tur de är en grymt snygg färg :D

2012-03-20 @ 22:32:54
URL: http://malinvalkola.blogg.se/
Postat av: Jennie

Sjukt snygg i brun! Men assssååå Tess, du måste göra något åt manen!!!!!! haha! Btw. håller alla mina tummar och tår :)

2012-03-20 @ 22:55:04
URL: http://jennikristensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback