7 mars 2012

Onsdag, leediga onsdag !

Vet faktiskt inte när jag var ledig en onsdag senast. Av någon anledning har jag blivit av med min onsdag, mycket lustigt och jag ska ta det med chefen en dag jag orkar. Idag har jag bara njutit av att vara ledig faktiskt! Dock har jag inte ens hunnit med hälften av det jag skulle göra idag, mycket lustigt att jag inte hinner göra ett vettigt skit på mina lediga dagar haha

Vaknade upp hos världens finaste pojkvän ♥ vid halv nio gick jag ner till ICA och köpte med mig lite nybakat bröd innan jag åkte hem till Ljunga och åt en lång smaskig frukost! Kom iväg till Fursta vid 11-tiden tror jag, mockade och fixade stallet innan jag åkte hem och gick en skogspromenad med hundarna. Riktigt skönt att gå i skogen idag, galet uppfriskande! Åkte sedan vidare till Örminge där hästarna fick haghö vid 12.30, jag gjorde stallsysslorna samt putsade av alla Gnistas saker, så nu är de skinande rent :)

Skrittade sedan upp Gnista till ridhuset, ställde upp ett räcke på ena långsidan med bara en bom och en vattenmatta under (låg kanske på 1m). Mycket fokus på framridningen där jag ville ha henne mjuk och följsam, samt lydig för mina förhållningar. Galet fin under framridningen! Börjar kännas nu att hon går ordentligt och att det blir lite skillnad när jag får lägga upp träningar osv. Jobbade sedan med hindret där jag bara rullade runt på de i ett par varv där fokusen låg på att ha en bra grundgalopp, där jag skulle sitta utan att fibbla med händerna och tyglarna för mycket samt att ha henne lugn innan och efter. Gick kalasbra i början, men sen kom hon på vad vi gjorde och då gick allt i 110 och vi kom fel typ varje gång på hindret haha. Behöver betydligt fler hoppass på henne om vi ska klara av att tävla denna månad! Så tänker lägga in lite pass som detta lite oftare i veckan nu i början så vi är överrens när tävlingarna drar igång :) Att trimma på ett lågt räcke ofta gör ingen skada!

Jättenöjd med Gnista idag, tog in hästarna på Örminge innan jag åkte hem. Träffade upp fina Amanda inne i stan för en fika och massa snack såklart vid 17-tiden! haha alltid lika roligt att träffa denna spralliga tjej :) Tack för idag! Shoppade även födelsedagspresenter till Frida och Elin som slår på stort och har 50 års fest på fredag. Sjukt svårt och veta vad man ska köpa, men tror detta blir lite uppskattat iallafall, hoppas på de!

Hem, åka till Gustav och tvätta såret, pussa massvis på honom samt ta tempen. Ingen feber idag heller, superskönt. Dock är såret väldigt svullet och ser allt annat än roligt ut.. Som de ser ut nu får jag nog stryka mig från årets första tävlingsstart :( Sjukt tråkigt men huvudsaken är att han blir helt bra sen! Hemma igen vid 20-tiden.

Har kollat Greys och druckit Pepsi så nu är magen glad! (en pepsi om dagen gör magen glad, lite av mitt motto). Nu väntar sängen. Tvätten och städningen som jag skulle hunnit med idag får vänta tills imorgon... 


Söt Gnista :) Bild från Melinda.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Tack själv sötnos :)

2012-03-08 @ 10:32:15
URL: http://Http://amandaaniilsson.blogg.se
Postat av: Sara

fin bild! :) riktigt bra blogg!

2012-03-08 @ 12:05:54
URL: http://www.saraaandersson.devote.se
Postat av: Rebecka

Haha, vad hände med LCHF ;)

2012-03-08 @ 12:38:24
URL: http://rebeckawarnstrom.blogg.se/
Postat av: Jessica Pirawww

Gillar din blogg faktiskt, den e trevlig och mysig på ngt sätt:)

2012-03-10 @ 14:55:48
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback