Gulle ni!

Åh vad ni är underbara och härliga!

Av 600 läsare är det änsålänge 32 stycken som tagit sig mod och tid att skriva vilka ni är. Ni är ju fantastiska! Vilka underbara bloggar ni har och vad possitiva ni är till denna blogg, galet! Jag är otroligt tacksam för att ni tagit er tid att svara på mina frågor, det uppskattas verkligen.

Har inte hunnit kika in på alla bloggar än, men fortsätter hela kvällen och jag blir glatt överraskad, som sagt - mycket fina bloggar och bloggare finns det! Har redan fått flera nya favoriter och det är alltid kul att veta vilka som läser och som man kanske kan träffa på i framtiden :) Jag hoppas ni varit ärliga och skriver om det är någon speciellt ni önskar.

Många av er önskar mer bilder och outfits inlägg och jag lovar att det kommer! Just nu är dock min älskade kamera inne på lagning och det kan ta upp till tre veckor innan jag får tillbaka den.. Men i veckan byter jag ut min Iphone 3 till en Iphone 4s och då kommer det massvis med vardagsbilder, det vill jag lova! En liten frågestund ska vi köra igång med också så småningom, samt lite olika planeringar, tankar och tips.

Helt plötsligt blev jag lite mer peppad på att blogga, tack gulle ni! ♥


GLAD TJEJ!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Sv; Ja det är ett väldigt bra sätt att följa sin och sin hästs utveckling, komma ihåg roliga (och ibland tråkiga) saker, minnen, foton och videos! :)

2012-03-13 @ 21:36:50
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Sandra Nensén

Sv. ja det är härligt att hon är hemma igen, livet utan häst är verkligen tråkigt även om det har sina fördelar ibland ;)

Nej jag har alldeles för dåliga nerver och självförtroende för att tävla sen är jag lite små feg haha. Men man vet aldrig, nu står hon på ett ställe med mycket bättre tränings förutsättningar än innan så man kanske kommer igång och tuffar till sig lite :)

2012-03-13 @ 22:11:45
URL: http://sandranensen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack snälla du! <3

2012-03-14 @ 07:57:12
URL: http://motosidressyr.blogg.se/
Postat av: jessie

Inget och tacka för:)..Han står på Norf ridskola. Han är en ridskolehäst som jag blev tillfrågad att rida då han är lite hm speciell och ganska svår att rida men vi funkar tillsammans han och jag så de ä kul:)

2012-03-14 @ 08:31:31
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Sv; Bara kul att få en kommentar av dig :) Keep up the good work! Du har superfina pållar också :)

2012-03-14 @ 09:01:13
URL: http://jgrundberg.blogg.se/
Postat av: Hillevi :)

SV: Så lite! :) Kul, och tack så mycket! Vad roligt :)

2012-03-14 @ 10:01:33
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback