29 maj 2912

Åh jag är helt slut! 

haha långa härliga dagar på Hööks och jag bara njuter. Men det känns i kroppen nu att den inte är van att stå såhär länge, tror att torsdagens ledighet blir välbehövlig faktiskt! :)

Vi håller på att packa upp varorna inför den nya kampanjen nu och den är helgalen! haha antingen så älskar man den eller så hatar man den. Kommer visa er en smygbild på en del av kollektionen någon dag, men jag tror den kommer ut på hemsidan på torsdag - så håll utkik! Men gillar du ridbyxor så är detta en kampanj du kommer gilla!

Ni som inte har varit inne i Hööks butiken än, hoppas jag dyker upp denna vecka! Våra öppningserbjudanden är nästan helt slut nu, finns bara vissa saker kvar. Däremot så kommer det ju nya varor mer eller mindre hela tiden, vi gör även extrabeställningar till kund om så önskas, så kom in i butiken och kika lite! ;)


Två små trötta hundar ♥


Hästarna går bra! Eller ja Gustav rider jag ju bara i skogen men änsålänge så funkar det okej, vill nog ändå kolla upp honom, för säkerhetsskull liksom :) Gnirri är jättefin just nu! Har jobbat henne lite i pessoaselen nu och fan så fin hon är i den! Hon tyckte den va lite obehaglig i början och sparkade emot den lite, men nu jäklar! Fina sessan ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Kollade på de nya grejerna i linköping idag. Tycker det är kul med färgerna med fel passform o kvalité för mig tyvärr.

2012-05-30 @ 21:15:18
URL: http://rebeckawarnstrom.blogg.se/
Postat av: Erika

Hej Tess!

Jag vet att det är en hästblogg, men är nyfiken på dina hundar. Utövar du någonting med dem? :D

2012-05-31 @ 19:11:11
URL: http://www.williamdeutz.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback