4 maj 2012

Fy bubblan så skönt med helg!

Det har varit en riktigt tuff arbetsvecka, mycket ny information som ska in i huvudet och nya intryck. Så ja, det ska faktiskt bli skönt med lite helg! Men jag älskar redan mitt jobb, det är otroligt roligt och jag längtar tills vi öppnar upp butiken :-)

Det blir långa arbetsdagar just nu och väldigt lite stalltid, något som skär i hjärtat otroligt mycket. Jag som alltid har haft mina hästar i prio ett har helt plötsligt satt dom i prio två, känns det som iallafall :-( Tur att jag har fantastiska föräldrar som ställer upp med mockning och allt annat stallfix. Men jag saknar att stå och rykta och mysa med mina älsklingar om dagarna, usch får verkligen ångest! 

Gnista joggade jag bar lite idag, orkade faktiskt inte mer än så. Men hon kändes riktigt fin för att inte ha jobbat ordentligt på hela veckan (där kom ångesten igen..). Provade en ny nosgrimma- och bettkombination idag, gillar ju att variera bett och nosgrimmor ofta och idag hittade jag en riktigt bra kombination! Nämligen rakt bett med rörliga ringar och den hedliga aachennosgrimman. Dock var bettet två stl för stort så får åka och köpa ett mindre imorgon haha men jag tror verkligen detta kan bli en vinnande kombination i vardagstrimmet :-) Ryktade sedan, pysslade och bara myste i över en timme ♥



Min skadade älskade Gustav fick sig en ordentligt borstning han med. Världens gosigaste kille! ♥ Ryktade, pysslade och myste ofantligt länge, glömde till och med bort tiden.. Vill att han ska vara hel och fräsch ju :-( Linda kommer iallafall på måndag och kollar honom, så skönt, bara "hoppas" att hon hittar något nu! Är dock lite inne på att åka och röntga honom vad de än visar på måndag, kanske bättre att ta tag i det och röntga..? Han är ju faktiskt inte röntgad någongång hittils. Återstår att se!

Världens finaste hästar har jag. Mina älsklingar :') I helgen skulle vi tävlat..



Vaknade upp i soffan för en liten stund sen så passade på att skriva, men nu ska jag faktiskt återgå till att sova. Kropp och knopp är ovanligt slitet! Bättre blir det inte heller när man har en sådan tandvärk att det är svårt att äta. Förstår inte varför dom inte tog bort alla jävla visdsomständer när dom ändå var igång..

Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: Tack så mycket vännen!



Och ja blir ju så att man blir extremt trött när det är mycket nytt som ska in men är riktigt kul att höra hur glad du är över jobbet, är så glad för din skull verkligen! Och, vi får ta och ses såfort allt lugnat ner sig sen :)

2012-05-04 @ 23:16:16
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Caroline

SV ja iallafall på alla som vi har hemma

2012-05-04 @ 23:56:37
URL: http://internationalshowjumping.se
Postat av: Caroline

Kul med nya jobbet, grattis! :) Snart är du inne i alla rutiner och kan slappna av lite mer på jobbet :). Hoppas G kryar på sig snart!

2012-05-05 @ 07:55:52
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha, kul att de 3 första kommentarerna är från 3 olika Caroline! :-)

Tycker inte du ska ha dåligt samvete för hästarna! De tycker nog det är lite skönt med lite lugnare tempo och för gnista har det ju blivit mycket nytt sen senaste tiden!

Tror det kommer bli jättebra med jobbet när du kommit in i det!

Kram

2012-05-05 @ 08:24:36
URL: http://elinoshiloh.blogg.se/
Postat av: Caroline

SV haha sorry såg nu att jag läste lite tokigt på din fråga, nej alla kardborrspännen är inte grå på BRs lindor;)

2012-05-05 @ 15:11:43
URL: http://internationalshowjumping.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback