6 maj 2012

Idag höll jag på att åka av Gnista, inte en utan tre gånger!

She was a real bitch today! haha eller hon var jättefin i början när jag red fram. Jobbade med lite volter, serpentinbågar, öppna, sluta och skänkelvikningar samt de obligatoriska övergångarna. Kändes jättefin, stel men inte så konstigt med tanke på hur veckan har sett ut..

Red sedan över lite travbommar som hon gjorde superbra, as always. Sedan travhoppade jag ett litet räcke och hade sedan 17m fram till travbommarna. Tanken här var att landa i galopp, göra en fin avsaktning till trav och trava över bommarna, skitduktig verkligen! Superkul att hon blivit så pass lydig ändå mellan hinder. Vände sedan på det och kom på travbommarna först och sedan rulla på mot räcket. Avslutade med att hoppa bara räcket några gånger i en lugn avslappnad galopp. Det var här hon blev sur och försökte ha av mig! haha jävla latkärring rent ut sagt ;) Bara dumheter när hon håller på, så vi tragglade där tills jag fick egenom det jag ville, då avslutade vi.

Blev supersvettig efteråt så fick sig en liten dusch och sedan tork ute i solen medans hon betade lite gräs. Tanken nu är att prova pessoaselen på henne och se hur hon arbetar i den. Behöver få ordning på galoppen så ska helt enkelt prova i vecka nu! Lättare tror jag att få egenom galoppen i pessoan än att jag sitter på och nästan flyger av varje gång ;P


Gustav
gick jag en promenad med idag igen, denna gång tillsammans med Issa och hennes två tokiga hästar hihi supermysigt! Även Gustav fick sedan beta lite gräs i ca 15 minuter, tror det uppskattades av pojken min :)

Nu ska jag stressa iväg på stallmöte för att sedan gå på bio med min älskade pojkvän! Imorgon börjar ytterligare en tuff arbetsvecka. Får se hur uppdateringen blir i veckan, tänker inte lova någonting.

Ett litet smakprov på dagens Gnista! Får se när jag hinner ladda upp resten av bilderna.. Mamma var nog inte riktigt på fotohumör idag då bilderna inte alls blev så fina som dom brukar bli när mamma fotar!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hon kanske behöver kollas igenom av en vet.?

2012-05-06 @ 18:51:29
Postat av: Sophia

Känner igen det där, ston alltså! :)

2012-05-07 @ 10:11:07
URL: http://sophiakarlsson.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej! Nu har jag en bloggtävling där man kan vinna en superfin grimma!:D Kolla gärna :)

http://slowmotionphoto.blogg.se/2012/may/bloggtavling.html



Ps. Här har jag en bloppis med, haha!

http://slowmotionphoto.blogg.se/2012/may/bloppis.html

2012-05-07 @ 15:15:48
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Är så glad att jag inte har ett sto! :D

2012-05-08 @ 09:04:34
URL: http://peggs.spotlife.se
Postat av: Hanna

Säga vad man vill, men vacker är hon!

2012-05-08 @ 17:30:25
URL: http://dressyrfux.blogg.se/
Postat av: Lisa Fager

vad fin häst! :)

2012-05-11 @ 07:32:38
URL: http://tavlingsponni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback